Over Gemini electronics b.v.

Gemini Electronics BV is een gekwalificeerde partner in elektronica assemblage en productieland, met een zeer ruime opgebouwde ervaring zijn wij uitgerust met “State of the Art ” productie middelen en technologieën. De door ons geproduceerde producten vinden al geruime tijd hun toepassing in de industriële- medische- en automatiseringssector. Gemini Electronics BV  is een transparante “No Nonsense” organisatie met een uitermate innovatieve manier van werken.

Kenmerken: Open, One stop Shopping, geen eigen producten, korte rapportage lijnen, flexibel

Aanpassingsvermogen
One stop shopping; de markt verandert naar ontzorgen, de focus op core competence en flexibiliteit. Gemini Electronics BV levert naast elektronica-productie elektronica-onderhoud, service en repair. Verdere disciplines op het gebied van klimatiseren zoals lakken, hot-melt en PUR- ingieten. Daar meer en meer elektronica zijn toepassing vindt in de buitenlucht heeft Gemini Electronics BV de faciliteiten om producten te klimatiseren.

Tevens zijn wij bezig met een onderzoek ten behoeve van het PUR ingieten met gebruik van relatief goedkoop te produceren siliconen mallen. Daarnaast zal gemini Electronics BV mogelijkheden gaan bieden op het gebied van “hotmelt”.

Kernvaardigheden
One stop Shopping
Lange termijn relaties
Intelligent produceren
Flexibel
Korte lijnen
No nonsens
Open calculaties

Productie van elektronica vereist dat de productiemachines up to date zijn en regelmatige aanpassingen en vernieuwingen zijn aan de orde van de dag.

Gemini Electronics BV heeft als doel beschouwd te worden als de “eigen”productie faciliteit van onze klant