Assemblage

Gemini Electronics BV is georganiseerd en uitgerust om onze klanten te ontzorgen.

Ontzorgen, Totaal concept, One stop shopping

Dit impliceert het hele traject; van optimaliseren van ontwerp, inkoop, DFT – DFM, proto productie, testen, verpakken en versturen tot Life Cycle Management. Door de in jaren zorgvuldig opgebouwde kennis en vaardigheden op het gebied van micro elektronica, logistiek ,een world wide netwerk, en kennis van test engineering zijn wij in staat tot ontzorgen.

Gemini Electronics BV wordt bij voorkeur zo snel mogelijk betrokken bij een nieuw ontwerp om zodoende te zorgen voor een marktconform, produceerbaar en snel leverbaar (eind) product.

Gemini Electronics beschikt over twee automatische SMD productielijn (Speedprint en Hanwha). Deze zijn volledig geautomatiseerd van zeefdruk tot en met plaatsing. Daarnaast 2 autonome productie-lijnen (Mydata). 
Gemini Electronics heeft dus 4 pick en place lijnen om een optimale ombouwsnelheid te waarborgen en zodoende een grote capaciteit voor vele verschillende producten.

Electronica assemblage gaat verder dan plaatsen van componenten.
Gemini Electronics is een modern en professioneel elektronica assemblage bedrijf voorzien van de modernste apparatuur en in staat om op te treden als uw ‘Key supplier’. Bekijk hier onze oplossingen voor zorgeloze electronica assemblage.

Ontzorgen

van optimaliseren van ontwerp, inkoop, DFT – DFM, proto productie, testen, verpakken en versturen tot Life Cycle Management. Door de in jaren zorgvuldig opgebouwde kennis en vaardigheden op het gebied van micro elektronica, logistiek ,een world wide netwerk, en kennis van test engineering zijn wij in staat tot ontzorgen.

High Mix – Medium Volume

Gemini Electronics BV acteert wereldwijd. Hierbij is het kenmerk : flexibiliteit in een high mix omgeving.

Dit impliceert interactie met de klant vanaf de omzetting van een idee naar een eindproduct.
Factoren als DFT (design for testing), DFM (design for Manufacturing), logistiek , verpakking, locatie waar uiteindelijk de productie gaat plaatsvinden ( lage lonen landen, Sw bedrijven, China), voorkeurscomponenten etc, worden in dit traject meegenomen.
Mocht de uiteindelijke productie gaan plaatsvinden op een andere bestemming dan Gemini Electronics BV dan verzorgt Gemini Electronics BV evengoed de begeleiding hiervan.
Het productie traject voor Gemini Electronics BV bestaat dan uit de productie/evaluatie van de proto, de nulserie en eventueel de aanloopserie(s).

Typische klantbedrijven zijn bedrijven die hun Core competence hebben in kennis (software) en/of mechanica waarbij de elektronica hardware een hulpmiddel is .
Typisch voor dit marktsegment zijn de specials, klantspecifieke aanpassingen, relatief kleine series.
Hierbij zijn flexibiliteit en levertijd noodzaak.

Voorbeelden: Medische markt, industriële markt, onderzoek etc.