Gemini Electronics zoekt een Operationeel Manager PCB (1fte)

Over de functie

In de rol van Operationeel Manager stuur jij dagelijks de productieleiders en het bedrijfsbureau aan. Hierin richt jij je met name het verbeteren van kwaliteit en bewaking van de voortgang van projecten. Dit gaat gepaard met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en borging van diverse kwaliteitsvoorschriften en richtlijnen.

Al deze werkzaamheden dragen bij aan de strategische doelstellingen die jij mede bepaalt. Uiteindelijk ben jij iemand die als een helikopter boven de operationele afdelingen vliegt en vanuit daar fungeert als sparringpartner voor de directie.

De Operationeel Manager die we zoeken, past binnen ons bedrijf. Hier heerst een informele sfeer, is veel ruimte voor eigen initiatief en zijn de lijntjes kort. Ook nu we hard groeien, blijven deze waarden belangrijk. Daarnaast zoeken we een manager die:

 • Relevante werkervaring heeft binnen de (PCB) elektronica
 • Goede kennis heeft van procesverbetering (LEAN Manufacturing)
 • het leuk vindt om te werken in een wendbare en soms ad-hoc omgeving
 • houdt van helder communiceren en motiveren
 • resultaatgericht is en zichzelf committeert aan de groei van het bedrijf

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau in elektronica
 • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer van Beek (L)
 • Natuurlijk leiderschap

Verder bieden we:

 • Een competitief salaris en prima secundaire voorwaarden
 • Fijne collega’s en een gemotiveerd management team
 • Vrijheid om jouw werk te kunnen doen zoals jij denkt dat het moet

Over Gemini

Gemini Electronics BV is een jong en dynamisch bedrijf met een productiefaciliteit in Beek (Limburg). Onze kracht is flexibiliteit en kwaliteit. Sinds eind 2020 behoort Gemini tot de IBG Group, een groep bedrijven die elkaar aanvullen en versterken op het gebied van PCB’s, kabelassemblage, connectoren en accessoires. One-stop-shopping en volledige ontzorging voor onze klanten waarbij wij de kwaliteit van onze producten garanderen.
De IBG Group bestaat uit:
Gemini Electronics BV(Beek Lb), gespecialiseerd in assemblage van printplaten (PCB’s);
Belko Connection Technologies BV (Eindhoven), actief in levering en assemblage van kabelsamenstellen alsook distributeur van een aantal gerenommeerde merken connectoren;
Incotech BV (Ermelo) levert connectoren, draad en kabel aan met name luchtvaart en defensie gerelateerde bedrijven.
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen (06-52734551) of mailen (vincent @geminielectronics.nl) met Vincent Griffioen, algemeen directeur van de IBG Groep. Reacties (met motivatie) kunnen per mail verstuurd worden naar vincent@geminielectronics.nl o.v.v. Sollicitatie Operationeel Manager tot en met 1 juli 2021. De startdatum is in overleg en bij voorkeur zo snel mogelijk.
Acquisitie op basis van deze vacature vinden we niet fijn.